Pendedahan Eksklusif!!
Rahsia saya menjana pendapatan sehingga
RM11,000 sebulan SEHARI

secara separuh masa di ebay

 

Rempit Ebay Version 1 VS Rempit ebay Version 2

 

Masih ingat dengan eBook Rempit eBay Version 1 (REV1)? Bagaimana saya menjana pendapatan sehingga RM10,000 sebulan? Dengan eBook Rempit eBay Version 2 (REV2) saya akan berkongsi cara-cara dan teknik saya tersendiri menjana pendapatan kasar di ebay sehingga RM11,000 SEHARI.

 

Potensi pendapatan

Rempit Ebay Version 1 = RM10,000 SEBULAN

Rempit Ebay Version 2 = RM11,000 SEHARI

Rempit Ebay Version 1 = Teknik 1,000 item 1 store

Rempit Ebay Version 2 = Teknik 1 barang RM1,000 profit!

 

Kenapa? Tak percaya?

 

 

Ebay selling limit?
Jawapannya.. Ada aku kisah?

 

Paypal payment hold?
Jawapannya.. mana ada..

 

Dengan beberapa teknik ebay alternatif yang saya kongsikan anda mampu mengatasi masalah di atas dan menjana pendapatan lumayan dengan hanya bekerja di rumah.

 

YA!! Saya dedahkan
Rahsia mencari hot niche

 

Awas : Ini bukan skim cepat kaya / MLM



Gabungan Teknik eBay, Facebook, Twitter, Google Untuk Menghasilkan $$$

Langkah demi langkah akan di tunjukkan walaupun anda bukan EXPERT ebayer

Teknik yang paling mudah, mantap dan berkesan.. Sudah semestinya percuma tanpa perlu modal.

 

Ebook ini sesuai untuk EXPERT ebayer atau NEWBIE ebayer

 

 

 

Pendedahan Teknik Sharing is Caring

Saya akan membuat pendedahan ekslusif dan sememangnya teknik di dalam REV2 ini belum lagi ada diceritakan di dalam mana-mana ebook, CD, seminar atau mana-mana medium perkongsian. Walaupun pelbagai polisi ebay dan paypal berubah dan semakin ketat saya masih bertahan sehingga kini dengan menggunakan teknik ebay alternatif ini.

 

 

 

 

 

DIAKUI

 

 

 

Hasil Selepas 20 hari Rempit eBay Version 2 dilancarkan.

 

 

 

Hasil Selepas 40 hari Rempit eBay Version 2 dilancarkan.

 

 


Noorizam Shah satu nama yang tidak asing lagi di kalangan ebayer Malaysia. Beliau adalah seorang usahawan internet dan usahawan eBay. Merupakan salah seorang anak melayu yang mendapat title "eBay Education Speciliast".

Pertama sekali, ebook ini adalah versi terbaik yang dihasilkan oleh Sifu Saiful Nizam selain Rempit eBay Versi 1. Secara peribadi, belum ada lagi ebook, DVD, Personal Coaching dan seminar yang dedahkan tips-tips penting dalam REV2 ini. Diharap tak adalah orang dedahkan tips ini dalam mana-mana seminar atau personal coaching sebab bagi saya ini adalah teknik peribadi beliau yang harus dihormati.

Yang jelas, eBay masih lagi lubuk duit, kita sebagai eBayer harus kreatif dan think out of box seperti yang didedahkan di dalam REV2. Yang tak beli ebook ini pasti rugi sebab pendedahannya cukup segar dan sudah pasti bakal meniup semangat ramai eBayer yang ketandusan teknik-teknik super dari Sifu Saiful Nizam.

Jangan percaya cakap saya, anda beli dan baca, anda akan tahu kebenarannya.

Ikhlas
Noorizam Shah
http://videolubukduit.com

 

 

 

Mohd Mansor Bin Sapari adalah ebayer yang "low profile". Beliau adalah  antara ebayer yang terawal yang pernah saya kenali. Bergiat aktif menjual barang fizikal daripada Malaysia secara konsisten sejak 10 tahun yang lepas. Antara idola saya suatu ketika  dahulu. Ikuti ulasan beliau mengenai ebook Rempit eBay Version 2 ini.

Straight to the point..penuh dengan gambar gambar dan tak banyak sangat tulisan.. sempoi dan super spontan.

Penerangan Step by step 'bergambar' yang sangat jelas dan mudah  walaupun untuk newbie ebay. Anda seolah olah dipimpin tangan oleh Sifu Saiful tentang cara-cara bagaimana mencari NICHE dan mencari supplier di 'dropshiper juta juta' (even anak saya yang berumur 10 tahun pun boleh buat)

Antara yang terbaik ialah bagaimana anda boleh menjadi 'Warganegara' USA dengan sekelip mata.

Note: statistik menyatakan buyer dari USA lebih selesa atau lebih yakin membeli daripada  seller dari USA.

Teknik mencari supplier dari malaysia juga hebat. Bak kata Sifu  Saiful. "Dengan teknik ini niche akan dihantar ke email anda tanpa anda cari.. teknik "goyang kaki dapat niche"

And last but not least penerangan step by step bagaimana anda boleh mengembangkan perniagaan anda bukan sahaja di Ebay malah di Facebook dan juga website website lain yang pasti boleh menghasilkan jualan... lets Rempit.

Ikhlas
Mohd Mansor Bin Sapari

 

 

 

 

Matzis Jusdi adalah salah seorang otai ebay yang saya segani. Beliau seorang ebayer separuh masa dan masih aktif sehingga kini. Ikuti apa kata beliau mengenai REV2 ini.

 

Tahniah bro ucapkan kepada Saiful Nizam kerana telah menghasilkan ebook Rempit eBay Version 2 yang sangat-sangat berharga ini.

 

Kebijaksanaan beliau menyelesaikan masalah dan daya kreativiti yang tinggi didalam bisnes eBay telah membuatkan beliau sentiasa berfikir di luar kotak pemikiran biasa untuk mencari kaedah dan pendekatan baru yang lebih berkesan dalam melaksanakan pengajaran dan pembelajaran bisnes eBay melalui ebook yang diterbitkan.

 

Ebook ini banyak membongkar rahsia niche yang power! daripada dropship rahsia yang bakal diketahui oleh setiap usahawan eBay yang membeli ebook ini. Teknik yang diajarkan didalam ebook ini sangat senang dan mudah untuk difahami dalam jangkamasa yang singkat ketika anda membacanya kerana diajarkan mengikut langkah demi langkah.

 

Secara peribadi bro tidak terkejut dan memang patut pun kalau harga ebook ini dijual dengan harga yang agak mahal kerana ilmu yang dicurahkan didalam isi kandungannya yang sangat berbaloi membuatkan setiap pembeli yang berjaya menjual niche yang diajarkan boleh mendapatkan pulangan modalnya semula ketika membeli ebook ini. InsyaAllah.

 


Ikhlas

Matzis Jusdi

www.facebook.com/matzis

 

 

 

 

Mohd Suhaimi Umar adalah Usahawan ebay & Internet sepenuh masa. Beliau juga adalah moderator bagi thread ebay di forum wangcyber.com. Seorang siswazah yang kental menjalankan perniagaan ebay sehingga kini.

Tahniah kepada Saiful Nizam, kerana berjaya menghasilkan sebuah ebook hasil daripada pengalaman dan penelitian beliau sendiri yang mana pada saya terbitannya sangat sesuai pada masa dan ketikanya. "Simple idea tapi kreatif" pasti mampu membawa ebayer ke satu tahap yang baru (next level). Masalah VERO dan update policy tidak lagi menjadi igauan buruk pada mereka yang ingin atau baru menceburi bidang ini. Semoga Berjaya.

Ikhlas
Mohd Suhaimi Umar
www.facebook.com/suhaimiumar

 

 

 

Catzer merupakan salah seorang wakil ebayer perempuan yang masih bertahan dengan hanya menggunakan teknik POD "Print On Demand" drop ship untuk perniagaan ebay beliau. Saya berani katakan yang beliau adalah ebayer kental walaupun sarat mengandung masih mahu merempit! Ikuti ulasan beliau mengenai REV2 ini.

Satu perkara yang menarik dan buat saya geram dengan Mamat Rempit ni ialah selepas hampir 2 tahun dari ebook pertama, dia dah gandakan pendapatan dari eBay RM10k sebulan ke RM10k sehari! (Mamat ni memang nak kena pow time TT nanti)

Bagi mereka yang sibuk nak cari penyelesaian selling limit tu ebook ni bukan untuk korang. Bukan juga untuk mereka yang suka buat akaun "hit and run". Malahan langsung tidak sesuai untuk orang yang tak sanggup tanggung risiko nak dahulukan modal untuk niche-niche yang mungkin vero atau non-vero.

Ebook ini sangat sesuai untuk mereka yang serius hati kering dan nak kembangkan niche baru atau niche sedia ada ke market selain ebay. Mamat Rempit ni memang superb bab sistem perniagaan yang berkesan, yang memudahkan kerja bakal-bakal perempit. Mungkin 50% informasi sudah di ketahui tetapi sistem kerja yang dikongsikan, pasti memenuhi kuota 100% income dari eBay!

Amaran: Ebook ini tidak kongsikan apa-apa tentang nak overcome selling limit dan sesuai untuk mereka yang pandai main banyak akaun.

Ikhlas
Catzer
www.facebook.com/catzer

 


TEKNIK SUPER SPONTAN!!

Niche yang diperolehi daripada MALAYSIA.

Cara-cara mendapatkan niche ini ada diterangkan di dalam REV2.

 

 

 

 

1 akaun = 2-5 barang sahaja sudah cukup

Jangan Tamak!! Orang tamak selalu untung!!

 

 

 

 

Teknik 1 hari = Jual 1 barang sahaja

NICHE POWER

Kesemuanya akan saya dedahkan di dalam REV2 ini

 

 

Anda tidak perlu menjadi Expert eBayer untuk mendapat jualan seperti di atas.

Teknik NEWBIE yang sangat mudah & simple.

AWAS : Ini bukan cara dapat duit mudah, perlukan usaha.

 

Lalalala

 

 

Katakan TIDAK pada VERO

 

 

Saya benci VERO!


 

Apa kehebatan Rempit Ebay Version 2?

 

Rempit eBay Version 2 mempunyai 2 modul

Modul 1 Setebal 97 mukasurat

Modul 2 Setebal 71 mukasurat

 

 

 

REV2 akan mendedahkan teknik paling mudah dan sememangnya percuma untuk mencari niche jualan di ebay. Limpahan niche hot dan terkini bukan niche basi.
Pendedahan antara drop shipping/ecommerce site terbesar di dunia. Yang saya gunakan sehingga kini. Status saya di ecommerce website ini ialah Gold member / VIP club. Mungkin ramai yang sudah kenal drop shipping ini tetapi saya tunjukkan cara saya menjana pendapatan di sana.
   

 

-       Jumlah produk 25 million

-       Jumlah pembekal 900,000

-       4 million pembeli daripada 230 buah negara

-       Salah satu rakan kongsi ebay

-       50% pembeli adalah daripada United States.

 

 

 

Saya akan berkongsi bagaimana saya mendapat status Gold dan VIP member. Teknik dan cara saya tersendiri ini belum ada di dedahkan di mana-mana medium.

 

Jumlah belian saya di drop shipping juta-juta untuk 2 bulan ialah RM50,000.00

 

 

Teknik membuat penyenaraian di ebay menggabungkan teknik "google keyword"
Ebay optimization teknik. Saya akan menerangkan cara-cara teknik mendapatkan jualan terus walaupun barang sudah di removed.

 

 

Teknik mudah bagaimana saya menjadi warganegara United States dalam masa 5 minit sahaja.

 

 

 

 

 

Ebay Alternatif

Perkongsian ebay alternatif site. Dimana saya menjana pendapatan selain daripada ebay

 

 

Ada pelbagai ecommerce site yang saya akan kongsikan untuk anda menjana pendapatan di internet.

 

Teknik paling santai mendapat niche secara percuma di hantar ke email anda. Goyang kaki dapat niche. Niche yang sememangnya berada di MALAYSIA
Penggunaan Facebook & Twitter untuk mempromosikan barang jualan dan mesra google search.

 

 

 

 

 

Join Rempit eBay at Facebook

msaifuln

Promote Your Page Too

 

Follow Rempit eBay on Twitter

 

 

Rempit eBay ke facebook dengan "sekelip mata" Super Spontan!

 


 

RM999

RM799

RM499

1) Super Hot Niche Finder RM 199.99
2) Juta-juta drop shipping RM   99.99
3) Ebay + Google keyword RM 149.99
4) Ebay optimization tips RM 299.99
1) Ebay Alternatif RM 299.99
2) Malaysia niche finder RM 199.99
3) Ebay + Facebook + Twitter RM 299.99
4) Rempit Facebook RM 199.99
Jumlah = RM 749.96 Jumlah = RM 999.96
HARGA PROMOSI = RM 99.99 SAHAJA HARGA PROMOSI = RM 99.99 SAHAJA

 

TUNGGU DULU

TAWARAN TERHAD

 

 

 

 

 

 

 

 

Harga yang diberikan adalah berdasarkan pool/vote daripada fb & email pembeli terawal REV2.

Harga yang dicadangkan antara RM250-RM300

Saya tidak akan teragak-agak untuk menaikkan harga..

 

 

 

 

TUNGGU DULU!

Tawaran Akhir hanya


RM199.00


 

Jualan akan ditutup dan dinaikkan harga atas permintaan ramai. Selepas ini hanya belian tertutup diterima.

Paparan di bawah adalah hasil "pool" yang di buat.

 

Harga Bakal Dinaikkan

Jualan terbuka ditutup. Hanya jualan tertutup.

 

PS : Ini bukan PDF eBook. REV2 menggunakan server daripada USA untuk di access dengan username & password.


Facebook Timeline Guide & Technique
Facebook store builder software

 

Twitter Tactics

 

 

 


Cara-cara Mudah Mendapat
Facebook Likes dan Twitter Followers

Bonus istimewa hanya diberikan kepada
bekas pembeli rempit ebay version 1

 

 

Kesemua Bonus-Bonus hebat untuk anda miliki!

 

 

Keahlian Seumur Hidup Untuk Group Tertutup Rempit eBay di Facebook

 

 

 

Update PERCUMA untuk REV2

 


Pada pandangan aku eBook rempit V2 amatlah bagus idea2 di dalamnya. Tetapi jika anda adalah sangat advance ebayer, anda memang x perlukan ebook ini. Mula2 lepas aku baca aku terfikir kenapala penulis sanggup nak kongsi teknik2 dia ni. Aku tgk teknik2 dia ni hasilnya lagi banyak daripada hasil jual ebook ni.


Rupanya baru aku perasan moto ebook ni "sharing is caring". Ye, aku setuju dengan moto tu. Penulis bukan nak untung sangat hasil jual ebook, tapi nak MEMBANTU ramai ebayer yang terkandas di luar sana. Lagi ramai penulis membantu, lagi ramai orang yang akan membantu penulis. Ok.


Teknik mendapat untung $1000 sekali jual amat menarik perhatian aku sebab aku memang x pernah terpikir teknik ini walaupun dah bertahun buat ebay. Ok aper sekali jual sales $1300 UNTUNG $1000. Mana nak dapat niche untung besar mcm ni? Jual 3, 4 kali jer sebulan dah boleh dapat sampai rm 10k. Tu untuk orang yang malas mcm aku. kalau rajin lagi banyak. Korang fikirla sendiri.


Teknik rempit di laman sosial tu sangat3 bagus. Aku percaya teknik ni mungkin ramai yang x aware pasal mmg aku x pernah nampak lagi orang list barang ebay dia di lama sosial. ataupun maybe dah ramai yang tau termasuk aku tapi x berapa nak buat sbb x nak mendedahkan akaun sendiri di khayalak umum.Jangan risau, penulis ada ajar cara nak avoid masalah simple giler tu.


"selling on the river" ialah ebook omputih yang aku beli dengan harga $97 or hampir rm300. Isinya mengajar kita alternatif ecommerce selain ebay. Akhirnya isi ebook tu x sesuai dengan malaysian mcm aku ni. Mmg hampeh dah la bayar mahal2 x boleh pakai. Rempit V2 ni di jual x sampai pun harga tu dan Penulis telah mendedahkan beberapa ecommerce lain yang sangat sesuai untuk kita jadikan alternatif selain ebay. Sesuai untuk malaysian mcm aku. Pastu bukan setakat alternatif ebay jer di ajar, teknik2 menjual dengan berkesan pun di ajar.


eh, banyak lagi la teknik2 lain. Teknik SEO ada, teknik keyword ada, teknik cari niche pun ada. Korang beli sendirila dan baca... tapi kalau boleh korang x payahla beli sbb aku x nak nant persaingan aku makin banyak walaupun aku tau rezeki Allah tu sanga2 luas. Lagipun ebook ni mahal... RM249... baik korang buat beli benda lain lagi bagus... beli makanan ke... x pun beli online game... lagi bagus... kan... Korang x payahla invest mahal2 dapatkan ilmu... tunggu jer ilmu free... Kan besh free... Tapi kalau korang nak beli sangat, belilah... cuma jangan praktikkan ajer... ahahaha... Sekian bro Saifulnizam Mokhtar. Tq.

 

Ikhlas,
Mohd Herza Fiza
www.facebook.com/successsor

 

 

 

Johan Edison adalah seorang ebayer daripada Indonesia. Beliau adalah antara ebayer Indonesia yang mempunyai hubungan yang sangat baik di kalangan ebayer Malaysia. Ikuti ulasan Pak Johan mengenai REV2.

 

Jika Rempit eBay Versi 1 berisi hal-hal teknis untuk mempercepat pekerjaan kita di eBay. Maka Rempit eBay Versi 2 lebih menekankan kepada strategi bagaimana cara menghasilkan pendapatan yang lebih besar dengan kerja yang minimal.

Jadi anda jangan berharap akan menemukan cara-cara atau teknik-teknik kelas tinggi seperti pada Rempit eBay Versi 1. Rempit eBay Versi 2 menjelaskan banyak hal-hal sederhana yang selama ini mungkin sudah kita ketahui tetapi tidak kita lakukan, padahal ternyata hal-hal kecil tersebut bisa memberikan Impact yang luar biasa jika dilakukan.

Kekuatan ebook Rempit eBay Versi 2 ada pada trik-trik unik Sifu Saiful Nizam dalam mencari niche yang profitable. Karena konsep Rempit eBay Versi 2 adalah tentang harga / nilai sebuah produk bukan tentang kuantitas listing. Sifu Saiful Nizam juga mengajarkan bagaimana cara mendapatkan traffic dari social media dan mengintegrasikan listing item kita ke social media. Tidak ketinggalan pembahasan tentang alternatif marketplace, keyword untuk title dan optimasi di eBay serta dropship apa yang beliau gunakan.

Satu yang paling saya sukai dari Rempit eBay Versi 2 adalah tentang bagaimana cara kita bisa mendapatkan banyak order. Yang mana ternyata cara tersebut secara tidak langsung bisa meningkatkan status kita di mata para supplier. Sehingga memudahkan kita untuk mendapatkan item sample.

Sekian review dari saya. Terima Kasih dan sukses selalu untuk Sifu Saiful Nizam,

 

Ikhlas,
Johan Edison
www.facebook.com/johanedison

 

 

 

LIFE Testimonial

 

Hasil keesokkan hari nya.

 

TEKNIK GOYANG KAKI!

 

 

Apa kata beliau :

 

Sangat teruja saya apabila bro msaifuln kasi test power produk hot ini.. Malam saya dapat ebook tu malam tu juga saya kasi khatam terus.. Nak buat macamana, semua penerangan sangat SENANG difahami.. Banyak gambar dan STEP BY STEP. Rempit V1 jauh berbeza dengan Rempit V2 kerana Rempit V2 ini lebih simple dan senang untuk apply. Memang super spontan lah! Malam tu juga saya saja je try 1 niche dari Teknik Goyang Kaki dapat Niche.. Pagi esok tu terus ada orang bid. Hohoho.. semangat woo.. Tahniah kepada msaifuln kerana telah menerbitkan satu panduan yang sangat berguna ini.."

 

 

Ikhlas

Hafizi Zain

http://www.hafizizain.com

 

 

 

Saudara Johari Mohyin adalah ebayer sepenuh masa. Beliau menjual barang fizikal daripada Malaysia. Merupakan salah seorang Top Rated Seller daripada Malaysia.

 

 

 

Testimonial Pertama daripada Pembeli REV2 ini :

Mantap, takkan kering idea NICHE, simple, tak terpikir lagi teknik, ebay optimization, teknik boleh pakai lama..

Ikhlas,

Farhan Aziz

www.facebook.com/farhan1238

 

 

 

Testimonial daripada Mr Zul.

Mudah tapi power, mudah difahami, tak terfikir langsung teknik ni, teknik PERCUMA, rugi sape tak beli,

UP harga.. (memang saya akan up)

 

Mr Zul

www.facebook.com/eezrulez

 

 

 

Bukti eBook Rempit eBay Version 1 masih digunapakai sehingga kini.

 

 

Tak puas hati lagi? Lagi Testimonial di sini

 

Testimonial di Facebook

 


Ya msaifuln!, saya ingin buat tempahan Rempit eBay Version 2 ini dengan sekarang! serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 30 hari!

 


*Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami
(Jaminan Wang Balik hanya diberikan selepas segala ilmu yang dipraktikkan tidak mendatangkan $USD1 pertama di internet)

PS : Ebook ini bukan cara dapatkan duit mudah, perlukan usaha.


Kemuskilan?

Ala.. Saifulnizam ni.. niche dah tepu/basi, akaun kena suspend, barang kena removed, selling limit, paypal hold. Sebab tu jual eBook..

Kalau macam tu.. tak payah la beli eBook ni lagi bagus

 

Kemuskilan / Soalan yang sama semasa eBook Rempit eBay Version 1 keluar dahulu.

 

Jawapannya ada di dalam eBook Rempit eBay Version 2 ini. Kenapa ebook ini dikeluarkan.

Paparan di bawah adalah bukti teknik di dalam eBook ini masih saya gunakan sehingga keluarnya ebook ini pada Jun 2012.

 

PS : Maaf tak boleh tunjuk lebih-lebih nanti riak / kena kejar dengan income tax :)

Cukup sekadar membuktikan teknik di dalam ebook ini akan kekal selamanya.. InsyaAllah.

 

 

 

Senyum tak perlu kata apa-apa..


TAWARAN TERHAD!

 

Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa sahaja untuk mengelakkan teknik ini diketahui ramai. Saya juga tidak teragak-agak untuk memberhentikan jualan REV2 jika kouta melebihi target yang ditetapkan.

 

Saya tidak akan memaksa anda membeli ebook ini. Hanya mereka yang benar-benar ingin merasai nikmat perniagaan ebay atau ebay alternatif sahaja yang patut memiliki ebook ini.

 

Salam Usahawan eBay,

http://V2.RempitEbay.com
http://msaifulnizam.com/
http://www.facebook.com/m.saiful.n
http://www.facebook.com/rempitebay
http://twitter.com/msaifuln
http://RempitEbayEbook.com

P.S : Tawaran : dapatkan REV1 http://RempitEbayEbook.com dengan harga RM30 bagi pembeli REV2.

P.S.S : Rahsia besar saya menjadi Top Rated Seller juga didedahkan.

P.S.S.S : Psstt.. Jangan bagitau orang sebenarnya saya menghasilkan RM16,305 SEHARI.



We are in no way affiliated with eBay, Facebook, Twitter, Google, Amazon. Hakcipta Terpelihara � 2014 - Rempit eBay Version 2 ::
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)